ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ
theater chair

Νέα συνεργασία του Λαϊκού Θεάτρου Ν. Ερυθραίας με τον σκηνοθέτη Κοσμά Χατζή. Ξεκίνησαν τα μαθήματα υποκριτικής

Το Λαϊκό Θέατρο ανακοινώνει την συνεργασία του με τον σκηνοθέτη Κοσμά Χατζή, ο οποίος ξεκίνησε μαθήματα υποκριτικής στο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Ν. Ερυθραίας, Δρυμπέτη και Κερκύρας.

Οι συναντήσεις γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 20.00 – 23.00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 6949690187.

Ποιος είναι Κοσμάς Χατζής

Γεννήθηκε στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας. Είναι απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ (ΟΔΕ) και της δραματικής σχολής Βεάκη. Ως ηθοποιός έχει παίξει σε παραστάσεις όπως «Hotel Apocalypse» (Μπάγκειον).  “Η αρρώστια της νιότης” του Ferdinand Bruckner (Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης), Όνειρα, μια συρραφή από έργα του William Shakespeare (διεθνή θεατρικά φεστιβάλ Άγκυρας και Προύσας), “Timeline Project” της Χριστίνας Σαμπανίκου ( Κινητήρας Studio), “Δέρμα” (Βυρσοδεψείο), Αμανέ Σκιά ή με αφορμή το ρεμπέτικο (Cabaret Voltaire), Όπερα Αντιγόνη (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών), Beckett 3B βασισμένο στα «Κείμενα για το τίποτα» του Σ.Μπέκετ ( Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη) κ.α.

Έχει συνεργαστεί με σκηνοθέτες όπως ο Κοραής Δαμάτης, η Έλλη Παπακωνσταντίνου, η Έρση Πήττα, ο Lee Breuer, ο Α. Ραπτοτάσιος , η Βίκυ Αδάμου, ο Α.Σωτηρίου κ.α.

Έχει σκηνοθετήσει τις παραστάσεις: ‟ Η Επίσκεψη της Γηραιάς Κυρίας”,  Φ.Ντύρρενματ, «Παραμύθι χωρίς όνομα», Π.Δέλτα, «Η διαύγεια εμφανίζεται στα κενά.»Γ.Παντόπουλος, «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», Μποστ, » Λυσιστράτη», Αριστοφάνη, με την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα των Δρυάδων. Έχει παίξει σε κινηματογραφικές ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής και σκηνοθεσίας με διάφορους δασκάλους όπως Σ. Κακκάλας, Ε. Μαυρίδου, Α. Μανωλικάκης, Ε. Πήττα, Α. Ρέτσος, Ε. Σκότη κ.α.