ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

«Παραμύθι χωρίς όνομα» του Ιάκωβου Καμπανέλλη από 27 Ιουνίου – 12 Ιουλίου 2015 στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ερυθραίας

afisaparamithixorisonoma

Το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Παραμύθι χωρίς όνομα» παρουσιάζει το Νέας Ερυθραίας, στις 27, 28 Ιουνίου, 2 – 5 και 9 – 12 Ιουλίου 2015, στις 9:00 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ερυθραίας.

Το «Παραμύθι χωρίς όνομα», ένα από τα πιο αγαπητά έργα του συγγραφέα, είναι βασισμένο στο ομώνυμο αφήγημα της Πηνελόπης Δέλτα. Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα βασίλειο, που διοικείται από ανίκανους και αδύναμους. Μετά από χρόνια παρακμής ετοιμάζεται για πόλεμο, γιατί δεν φτάνει ποτέ η πολυπόθητη εξωτερική «βοήθεια». Όμως μέσα από την απόγνωση και την απελπισία αναδύονται «ήρωες» που εμπνέουν και ενώνουν τον λαό…

Ένα αλληγορικό παραμύθι, τόσο επίκαιρο όσο ποτέ. Μια αιχμηρή και διαχρονική σάτιρα για την Ελλάδα, για το πώς διοικείται ο τόπος μας και πώς αντιδρά ο λαός, παρουσιάζεται μέσα από μια εκπληκτική παράσταση με ζωντανή μουσική.

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Μαραγκός
Ήχος-Φώτα: Δημήτρης Τσιούμας
Σκηνικά-Κοστούμια: Μαρία Ποθητού
Μουσική: Δημήτρης Κίκλης
Επιμέλεια προβολής: Σπύρος Παρόλας

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αγραφιώτης, Νίκος Αναγνώστου, Μαίρη Γκαζιάνη, Δημήτρης Δημητριάδης,Σταύρος Ζαπάντης, Γιώργος Θωμάκος,Φίλιππας Κίκλης, Μέλα Κιτσάκη, Φάνης Κοράκης, Αχιλλέας Κουρέπης, Έφη Κούτση, Στέλλα Κωνσταντίνου, Απόστολος Κώτσης, Έφη Μακαντάση, Μαρία Σαντιξή, Μαίρη Σταυροπούλου,Χρήστος Στρατηγάκης, Κάτια Τραπελλίδη.

Γενική είσοδος 6 ευρώ και παιδιά έως 10 ετών δωρεάν.

Δημοτικό Θέατρο Νέας Ερυθραίας: Δρυμπέτη και Κερκύρας, Νέα Ερυθραία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ

paramithgi_prova_3 paramithgi_prova_1 paramithgi_prova_2