ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ
laiko logo

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτίο τύπου
.
Μετα το αίτημα ομάδας  μελών  και σύμφωνα   με το καταστατικό πραγματοποιήθηκαν  δυο έκτακτες  γενικές  συνελεύσεις  στις 30/9 και στις 23/10 και στην δεύτερη  αποφασίστηκε με  πλειοψηφία επί 25 παρόντων (6 κατα) να πραγματοποιηθούν  και πρόωρες  Εκλογές  στις 4/3/2020 συγχρόνως  με την τακτική ΓΣ. Η απόφαση για πρόωρες  εκλογές ήταν μια πρόταση που ίσως  βοηθούσε να εκτονωθεί  η όλη κατάσταση .
Έτσι την προηγούμενη βδομάδα  στο Δημοτικό  θέατρο πραγματοποιήθηκε η τακτική γενική συνέλευση του Λαϊκού  Θεάτρου Νέας Ερυθραίας και συγχρόνως εκλογές .  Πριν ξεκινήσει η διαδικασία κ μη σεβόμενοι την απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης αποχώρησαν από την διαδικασία κ από το Λαϊκό θέατρο 4  μέλη.
Η κρίση που πέρασε το Λαϊκό  θέατρο εντάσσεται  στα πλαίσια μιας γενικευμένης κρίσης ,θεσμών ,αξιών ,αντιλήψεων κ τρόπου σκέψης  της κοινωνίας .
Το ΛΘ δεν σταμάτησε ποτέ να  εργάζεται ώστε να εκπληρώνει τους σκοπούς του συλλόγου . Από τον Νοέμβρη η ομάδα πλαισιωμένη από παλιά αλλά κ νέα μέλη  συνεχίζει δυναμικά με το σκηνοθέτη Κοσμά Χατζή ετοιμάζοντας την καλοκαιρινή παράσταση  «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε»του Πιραντέλλο .
Ευχόμαστε καλή  δύναμη κ δημιουργική  θητεία στο νέο ΔΣ και πάντα επιτυχίες στην ομάδα .  Περιμένουμε την συμμετοχή κ παρουσία των πολιτών του δήμου  μας που  εδω κ 35 χρόνια στηρίζουν το Λαϊκό  Θέατρο Νέας  Ερυθραίας .

Το νέο ΔΣ

Πρόεδρος : Προβατίδου Χρύσα

Αντιπρόεδρος : Αναγνώστου Νίκος

Γραμματέας : α)Λεγάντη Μαρία β)Ποθητού Αρ

Ταμίας: Ρούτση Μαρία

Δημόσιες Σχέσεις : Μπισδούλης Σπύρος κ Τσιντικίδης Χρήστος

Καλλιτεχνικός διευθυντής : Μιχάλας Πέτρος

Καλλιτεχνική επιτροπή: Ποθητού  Μαρία κ Πιτούλη Βασιλική

Σχόλια

Τα email σας δεν θα δημοσιευτεί |