ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ
Οι παραστάσεις του Λαϊκού Θεάτρου, από την πρώτη της δημιουργίας του, με τη διδασκαλία του εξαίρετου Δημήτρη Αθανασόπουλου μέχρι την τελευταία με τον άοκνο και φωτισμένο Νίκο Μπουσδούκο, δεν παύουν να μας εκπλήσσουν.Μαρία Μενδωνίδου: Πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου Νέας Ερυθραίας.

John Gabriel Borkmann | Δημοσίευμα στην εφημερίδα «Η Νέα Ερυθραία Κάθε Εβδομάδα»

Οι παραj-g-borkman-3στάσεις του Λαϊκού Θεάτρου, από την πρώτη της δημιουργίας του, με τη διδασκαλία του εξαίρετου Δημήτρη Αθανασόπουλου μέχρι την τελευταία με τον άοκνο και φωτισμένο Νίκο Μπουσδούκο, δεν παύουν να μας εκπλήσσουν.

 

Παρακολουθώντας την παράσταση «Τζον Γκαμπριέλ Μπόρκμαν» του Ίψεν στο μικρό θεατράκι που με προσωπική εργασία και με τη μαστοριά του σκηνοθέτη τους δημιούργησαν τα μέλη του Λαϊκού θεάτρου, δεν βρήκα να υστερεί της ίδιας παράστασης που είχα παρακολουθήσει πριν από λίγα χρόνια με τους Γ. Μιχαλακόπουλο, Μοοχίδη και άλλους καταξιωμένους ηθοποιούς.

Αναρωτιέται κανείς αν αυτοί οι απλοί καθημερινοί φίλοι μπορούν να αποδώσουν Ερρίκο Ίψεν! Ναι! Το διαπιστώσαμε όσοι είδαμε την παράσταση. Γι΄αυτό ευχαριστούμε το δάσκαλο και όλοι την ομάδα.
Ευχαριστούμε τη Μαρίνα, τη Χρύσα, την Άρτεμις, την Ολυμπία, το Φάνη, το Δημήτρη, την Έφη, τη Στέφη και το Σταύρο που προσωπικό με εξέπληξε. Όλοι τους ήταν υπέροχοι και έδωσαν μια δροσερή ανάσα πολιτισμού στην πόλη μας και μάλιστα αυτή την εποχή. Πώς τα κατάφεραν; Ηθικός αυτουργός. Ο υπέροχος δάσκαλος τους ο Νίκος Μπουσδούκος. Ευχαριστούμε, δάσκαλε!

Μαρία Μενδωνίδου
πρόεδρος  Πνευματικού Κέντρου Νέας Ερυθραίας